BLACK STUFF MILTELIAI SU DOZAVIMO ŠAUKŠTELIU

39,00 

  • Gerina bendrą žarnyno sveikatą
  • Skatina virškinimą
  • Padeda įsisavinti maistines medžiagas
  • Detoksikuoja žarnyną
  • Stiprina imunitetą
  • Mažina uždegimą

SUDĖTIS: Pušies žievės ir beržo chagos ekstraktas. Turtingas fulvo rūgštimi, huminės rūgštimis ir polifenoliais.

REKOMENDUOJAMAS VARTOJIMAS: 0,5 g (1 šaukštelis) per dieną. Ištirpinkite rekomenduojamą dozę stiklinėje vandens, sulčių, kavos ar bet kokio kito mėgstamo gėrimo. Aukšta temperatūra produkto savybių nepaveiks. Nepakeiskite visaverčio ir subalansuoto maisto papildais. Laikyti kambario temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Kategorija:

Aprašymas

BLACK STUFF padeda organizmui geriau įsisavinti ir tiekti maistines medžiagas, antioksidantus, riebalų rūgštis ir mineralus, reikalingus ląstelių lygiu. Padeda palaikyti sveiką organizmą ir pašalinti sunkiuosius metalus, aplinkos toksinus, negyvas ląsteles ir net virusus.

 

Yra žinoma, kad natūraliose medžiagose esantys antioksidantai gali apsaugoti nuo laisvųjų radikalų, taip sumažindami ar net pašalindami galimybę laisviesiems radikalams pažeisti ląstelių membranas. Šiame produkte esantys fenoliai pasižymi dideliu antioksidaciniu aktyvumu, todėl apsaugo tiek ląstelių membranas, tiek ląstelių membranų receptorius, neutralizuodami laisvuosius radikalus ir kartu reguliuoja oksidacinį stresą. To dėl ilgai vartojant Black Stuff pagerėja organizmo antioksidacinis pajėgumas, stiprėja organizmo imunitetas ir aktyvėja medžiagų apykaita, užtikrinama redokso homeostazė.

Sudėtis:
Pušies žievės ir beržo chagos ekstraktas, kuriame gausu polifenolių, silicio dioksido (kvarco)