BLACK BALANCE ARKLIAMS – 3 PAKUOTĖS

160,00 

PRIVALUMAI

  • Gerina skrandžio ir žarnyno mikrobiomos funkciją
  • Skatina efektyvesnį maisto medžiagų įsisavinimą iš virškinimo trakto.
  • Pašalina toksinus, sunkiuosius metalus ir laisvuosius radikalus iš organizmo

SUDĖTIS: Ruginiai miltai, avižiniai miltai, pušies žievės ekstraktas, cukrus, druska, vanduo.

VARTOJIMAS:
Mažam gyvūnui (iki 50 kg) – 1 sausainis per dieną
Vidutinio dydžio gyvūnui (iki 150 kg) – 2 sausainiai per dieną
Dideliam gyvūnui – 3 sausainiai per dieną

Kategorija:

Aprašymas

Virškinimo problemos vis dažniau kamuoja gyvūnus. Prebiotikai ir probiotikai yra svarbūs žarnynui, o Black Balance yra labai veiksmingas prebiotikas, kuris skatina naudingų mikroorganizmų gyvybingumą. Nesubalansuota ir nesveika mikrobioma sukelia ligas, tokias kaip diegliai, skrandžio ir žarnyno opos. Sveika mikrobioma padeda organizmui atsigauti po ligų ir įvairių sužeidimų (operacijų).

Black Balance sukūrė mokslininkai bendradarbiaudami su biologijos, chemijos ir medicinos ekspertais. Jiems svarbu buvo sukurti tokį produktą, kuris ne tik gerintų mikrobiomą, bet ir būtų kuo natūralesnis. Sveika mikrobioma yra geros sveikatos pagrindas. Ji padeda kovoti su alergijomis ir sumažina nerimą, kas yra labai svarbu pasirodymų ir treniruočių metu.

Produktą arklių skrandžio opos sindromo profilaktikai ir gydymui išbandė veterinarijos gydytojai iš Latvijos gyvybės mokslų ir technologijų universiteto arklių klinikos. Pirminiai tyrimų rezultatai rodo, kad po 3 mėnesių bandomojo laikotarpio suragėjusios ir liaukinės skrandžio opos gerokai pagerėjo ir netgi visiškai išgijo. Vartojant papildą profilaktiškai vartojant produktą buvo pastebėta, jog arkliai vis mažiau įsitempę  ir ištvermingesni tiek kasdieniame darbe, tiek varžybose, naujų pažeidimų nepastebėta. Atlikti kraujo tyrimai, prieš ir po produkto vartojimo, neparodė neigiamo poveikio, nepastebėta jokių klinikinių nepageidaujamų poveikių.